Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesi

Belgegeçer : .
WEB https://sehitarslankulaksizfenlisesi.meb.k12.tr
Adres : Okulumuz Malazgirt ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine uzaklığı 137 kmdir. Okulumuza ait öğrenci ve öğretmen servisleri bulunmaktadır.Ayrıca şehir içi dolmuşlarla da rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir.
VİZYON :
MİSYON : Ülkemizin geleceği için; bilimsel çalışmalara yönelen, projeler üreten, ekip çalışmasına yatkın, teknolojiyi kullanan, girişimci, çok yönlü düşünen, sonuçlar kadar sürece önem veren, yeteneklerinin bilincinde olan, kendine güvenen, milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere sahip bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Bt Laboratuvarı:1
Saatler : 08.30-15.50
Yabancı Dil : - İNGİLİZCE - ALMANCA
Isınma : Kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ait öğrenci ve öğretmen servisleri bulunmaktadır.Ayrıca şehir içi dolmuşlarla da rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Selçuklu Mah. Ağrı Cad. No:106 PK:49400 Malazgirt/MUŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Malazgirt ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine uzaklığı 137 km´dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :